November 10 – 12, 2020

Online Edition!

EUROPE'S GREATEST AGILE SOFTWARE TESTING FESTIVAL!

Program 2020

  • All levels
  • Beginner
  • Advanced
  • Expert
  • Keynote
  • Social

Conf. Day 1, Tuesday, Nov. 10

There are 10+ tracks providing you lots of different input from talks, workshops and other sessions.

Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.

Please also check out and register for our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


9:00

Opening Session

9:00-9:10 Room F1+F2+F3 - Plenary


9:10

online session

45-minute Keynote

9:10-9:55 Room F1+F2+F3 - Plenary

A Critical Lifeline Tinge [Testng Artfcal ntellgent] Systems


9:55

Snack Break & Exhibition

9:55-10:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


10:25

online session

30-min New Voice Talk

10:25-10:55 Room F1 - Track 1: Talks

Listen, reflect, connect - build truly user-focused products

online session

30-minute Talk

10:25-10:55 Room F2 - Track 2: Talks

How to keep your agility as a tester

online session

30-min New Voice Talk

10:25-12:25 Room F3 - Track 3: Talks

Testing Tour: My journey of Pairing and Learning

online session

30-minute Talk

10:25-10:55 Room E1+E2 - Track 4: Talks

Testing in an AI-driven world

online session

120-minute Workshop

10:25-12:25 Room E3 - Track 5: Workshops

Put testing on the map

online session

120-minute Workshop

10:25-12:25 Room D1+D2 - Track 6: Workshops

Exploring Testability

online session

120-minute Workshop

10:25-12:25 Room D5+D6 - Track 8: Workshops

Questioning Requirements in Agile Way

Equipment required
online session

Combo-Session: 30-minute Talk & 75-minute Workshop

10:25-12:25 Room D5+D6 - Track 8: Workshops

How to create the best teams: Together! [TALK PART]

online session

Bonus Session

10:25-12:25 Creative Space Room - Track 9: Workshops

Get a Lot Out of This Conference


10:55

Coffee Break

10:55-11:10 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


11:10

online session

30-minute Talk

11:10-11:40 Room F2 - Track 2: Talks

Being a tester after trying almost everything else

online session

30-minute Talk

11:10-11:40 Room F3 - Track 3: Talks

Code review is (not) for testers?

online session

30-minute Talk

11:10-11:40 Room E1+E2 - Track 4: Talks

Agile Culture Change – For a tester

online session

Combo-Session: 30-minute Talk & 75-minute Workshop

11:10-12:25 Room D5+D6 - Track 8: Workshops

How to create the best teams: Together! [WORKSHOP PART]


11:40

Coffee Break

11:40-11:55 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


11:55

online session

30-min New Voice Talk

11:55-12:25 Room F1 - Track 1: Talks

Cloud to cloud testing

online session

30-minute Talk

11:55-12:25 Room F2 - Track 2: Talks

Agile Leadership

online session

30-minute Talk

11:55-12:25 Room F3 - Track 3: Talks

When organization meets quality... A short story of QA agent


12:25

Lunch & Exhibition

12:25-13:25 Hotel Restaurants & F-Rooms Foyer/Exhibition Hall


14:10

Coffee Break

14:10-14:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


14:25

online session

30-min New Voice Talk

14:25-14:55 Room F1 - Track 1: Talks

Growing Quality from Culture in Testing Times

online session

30-minute Talk

14:25-14:55 Room F2 - Track 2: Talks

When will AI take my job as a tester

online session

30-minute Talk

14:25-14:55 Room F3 - Track 3: Talks

Delivering fast and slow

online session

30-minute Talk

14:25-14:55 Room E1+E2 - Track 4: Talks

Being fully you - to the workplace and beyond

online session

75-min Hands-on Workshop

14:25-15:40 Room E3 - Track 5: Workshops

Share and Learn with the Agile Testing Coaching Cards

online session

75-minute Workshop

14:25-15:40 Room D1+D2 - Track 6: Workshops

Purpose – Why do I and my team exist?

Equipment required
online session

150-min Workshop

14:25-17:25 Room D3+D4 - Track 7: Workshops

Git Like A Pro For Beginners

Equipment required
online session

180-min Workshop

14:25-17:25 Room D5+D6 - Track 8: Workshops

Security Games

Equipment required
online session
14:25-17:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


14:55

Coffee Break

14:55-15:10 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


15:10

online session

30-min New Voice Talk

15:10-15:40 Room F1 - Track 1: Talks

Homo Sapiens Experimentus

online session

30-minute Talk

15:10-15:40 Room F2 - Track 2: Talks

Lessons Learned in Mobile Crowdtesting

online session

30-minute Talk

15:10-15:40 Room F3 - Track 3: Talks

What do Leaders Need to Know to Succeed with Agile Testing

online session

30-minute Talk

15:10-15:40 Room E1 - Track 4: Talks

How I became Agile when it came to mental health

online session
15:10-17:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


15:40

Snack Break & Exhibition

15:40-16:10 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


16:10

online session

30-min New Voice Talk

16:10-16:40 Room F1 - Track 1: Talks

The Case For SRE

online session

30-minute Talk

16:10-16:40 Room F2 - Track 2: Talks

In pursuit of hAPIness

online session

30-minute Talk

16:10-16:40 Room F3 - Track 3: Talks

Designing Your Tests Up to Fail

online session

30-minute Talk

16:10-16:40 Room E1+E2 - Track 4: Talks

Generating useful date and time values for your tests

online session

75-minute Workshop

16:10-17:25 Room E3 - Track 5: Workshops

Storytelling: The Universal Translator

Equipment required
online session

75-min Hands-on Workshop

16:10-17:25 Room D1+D2 - Track 6: Workshops

Daily mobbing session

Equipment required
online session
16:10-17:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


16:40

Coffee Break

16:40-16:55 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


16:55

online session

30-min New Voice Talk

16:55-17:25 Room F1 - Track 1: Talks

Testing games is not a game

online session

30-minute Talk

16:55-17:25 Room F2 - Track 2: Talks

How to pitch and value testing properly in the age of DevOps

online session
16:55-17:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


17:25

Coffee Break

17:25-17:40 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


17:40

online session

45-minute Keynote

17:40-18:25 Room F1+F2+F3 - Plenary

Where Is My Flying Car?! Test Automation in the Space Age


20:00

online session

20:05

online session

If you like AgileTD you might also be interested in :

Your privacy matters

We use cookies to understand how you use our site and to give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it and accept our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Use.