November 8 – 13, 2020

Hybrid Edition!

EUROPE'S GREATEST AGILE SOFTWARE TESTING FESTIVAL!

Program 2020

  • All levels
  • Beginner
  • Advanced
  • Expert
  • Keynote
  • Social
streaming icon streaming icon
view online sessions

Conf. Day 2, Wednesday, Nov. 11

There are 10+ tracks providing you lots of different input from talks, workshops and other sessions.

Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.

Please also check out and register for our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


7:00

online session

7:30

online session
7:30-9:00 Registration Desk/F-Rooms Foyer

Registration


8:00

online session
online session

9:00

Opening Session

9:00-9:10 Room F1+F2+F3 - Plenary


9:10

online session

45-minute Keynote

9:10-9:55 Room F1+F2+F3 - Plenary

It's Dangerous To Go Alone


9:55

Snack Break & Exhibition

9:55-10:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


10:25

online session

30-min New Voice Talk

10:25-10:55 Room F1 - Track 1: New Voices

Test coverage estimation within microservices development

online session

30-minute Talk

10:25-10:55 Room F2 - Track 2: Talks

Agile Leadership

online session

30-minute Talk

10:25-10:55 Room F3 - Track 3: Talks

The Postman Always Delivers

online session

120-minute Workshop

10:25-12:25 Room D1+D2 - Track 6: Workshops

BDD - a quick guide on how & why to not hate it

online session

120-minute Workshop

10:25-12:25 Room D3+D4 - Track 7: Workshops

Running Risk Assessment Sessions

online session

Combo-Session: 30-minute Talk & 75-minute Workshop

10:25-12:25 Room D5+D6 - Track 8: Combo Sessions

How to do quick tours on your application [TALK PART]

Equipment required
online session

120-minute Workshop

10:25-12:25 Creative Space Room - Track 9: Workshops

Draw to remember: Make Your Own Sketchnotes

Equipment required
online session

120-minute Workshop

10:25-12:25 Hotel Lobby - Track 10: Bonus Sessions

Let's Start Learning Elixir — Together

Equipment required
online session
10:25-12:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


10:55

Coffee Break

10:55-11:10 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


11:10

online session

30-min New Voice Talk

11:10-11:40 Room F1 - Track 1: New Voices

You don’t talk about that at work.

online session

30-minute Talk

11:10-11:40 Room F2 - Track 2: Talks

Make meetings work

online session

30-minute Talk

11:10-11:40 Room F3 - Track 3: Talks

Test architecture for global platforms

online session

Combo-Session: 30-minute Talk & 75-minute Workshop

11:10-12:25 Room D5+D6 - Track 8: Combo Sessions

How to do quick tours on your application [WORKSHOP PART]

Equipment required
online session
11:10-12:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


11:40

Coffee Break

11:40-11:55 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


11:55

online session

30-min New Voice Talk

11:55-12:25 Room F1 - Track 1: New Voices

Dear Mrs Aquafresh: Bottling this girl’s confidence

online session

30-minute Talk

11:55-12:25 Room F2 - Track 2: Talks

Automated Softwaretesting with Modern Fuzzing

online session

30-minute Talk

11:55-12:25 Room F3 - Track 3: Talks

Demystifying Test Strategy

online session
11:55-12:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


12:25

Lunch & Exhibition

12:25-13:25 Hotel Restaurants & F-Rooms Foyer/Exhibition Hall


13:00

online session

13:25

online session

45-minute Keynote

13:25-14:10 Room F1+F2+F3 - Plenary

8 Bit Pro - A gamer's guide to testing


14:10

Coffee Break

14:10-14:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


14:25

online session

30-min New Voice Talk

14:25-14:55 Room F1 - Track 1: New Voices

Listen, reflect, connect - build truly user-focused products [RE-DO]

online session

30-minute Talk

14:25-14:55 Room F2 - Track 2: Talks

How to fail at automation [RE-DO]

online session

30-minute Talk

14:25-14:55 Room F3 - Track 3: Talks

Being a tester after trying almost everything else [RE-DO]

online session

75-min Hands-on Workshop

14:25-15:40 Room E2 + E3 - Track 5: Hands-on Track

Generating useful date and time values for your tests

Equipment required
online session

75-minute Workshop

14:25-15:40 Room D1+D2 - Track 6: Workshops

Hacking Habits at Scale

online session

150-min Workshop

14:25-17:25 Room D3+D4 - Track 7: Workshops

Can Heu-risk It? Thinking laterally to mitigate risk

online session

Combo-Session: 30-minute Talk & 135-minute Workshop

14:25-17:25 Room D5+D6 - Track 8: Combo Sessions

TDD with You, You, You, and Me [TALK PART]

Equipment required
online session

180-min Workshop

14:25-17:25 Creative Space Room - Track 9: Workshops

Kickstart Selenium with Kotlin & Cucumber

Equipment required
online session

Bonus Session

14:25-15:40 Hotel Lobby - Track 10: Bonus Sessions

The Forensics of Testing

online session
14:25-17:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help

online session

Bonus Session

14:25-17:25 Meet @ Hotel Entrance - Outdoor Track

Get Your Ideas Moving

Equipment required

14:55

Coffee Break

14:55-15:10 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


15:10

online session

30-min New Voice Talk

15:10-15:40 Room F1 - Track 1: New Voices

Cloud to cloud testing [RE-DO]

online session

30-minute Talk

15:10-15:40 Room F2 - Track 2: Talks

What do Leaders Need to Know to Succeed with Agile Testing [RE-DO]

Equipment required
online session

30-minute Talk

15:10-15:40 Room F3 - Track 3: Talks

When will AI take my job as a tester [RE-DO]

online session

30-minute Talk

15:10-15:40 Room E1 - Track 4: Mental Health Talks

Mental skills training for testers

online session

Combo-Session: 30-minute Talk & 135-minute Workshop

15:10-17:25 Room D5+D6 - Track 8: Combo Sessions

TDD with You, You, You, and Me [WORKSHOP PART]

Equipment required
online session
15:10-17:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


15:40

Snack Break & Exhibition

15:40-16:10 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


16:10

online session

30-min New Voice Talk

16:10-16:40 Room F1 - Track 1: New Voices

The Case For SRE [RE-DO]

online session

30-minute Talk

16:10-16:40 Room F2 - Track 2: Talks

Lessons Learned in Mobile Crowdtesting [RE-DO]

online session

30-minute Talk

16:10-16:40 Room F3 - Track 3: Talks

In pursuit of hAPIness [RE-DO]

online session

Bonus Session

16:10-17:10 Room E1 - Track 4: Afternoon Sports

Afternoon Yoga & Agile Meditation

online session

75-min Hands-on Workshop

16:10-17:25 Room E2 + E3 - Track 5: Hands-on Track

Bring out the big guns: Load testing with Gatling

Equipment required
online session

75-minute Workshop

16:10-17:25 Room D1+D2 - Track 6: Workshops

Tester Retrospectives

online session

75-min Hands-on Workshop

16:10-17:25 Hotel Lobby - Track 10: Bonus Sessions

Daily mobbing session

Equipment required
online session
16:10-17:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


16:40

Coffee Break

16:40-16:55 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


16:55

online session

30-min New Voice Talk

16:55-17:25 Room F1 - Track 1: New Voices

Homo Sapiens Experimentus [RE-DO]

online session

30-minute Talk

16:55-17:25 Room F2 - Track 2: Talks

Code review is (not) for testers? [RE-DO]

online session

30-minute Talk

16:55-17:25 Room F3 - Track 3: Talks

Designing Your Tests Up to Fail [RE-DO]

online session
16:55-17:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


17:25

Coffee Break

17:25-17:40 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


17:40

online session

45-minute Keynote

17:40-18:25 Room F1+F2+F3 - Plenary

The Experimentation Mindset


18:25

online session

20:00


21:00

online session

Other Events:

Your privacy matters

We use cookies to understand how you use our site and to give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it and accept our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Use.